torek, 12. junij 2007

Postani zvezda v 5. korakih!!!

Ta post posvečam eni, meni osebno zelo dragi osebi. Ker zadnjih nekaj dni preživlja težke čase, sem se odločila, da jo malo razvedrim s tem da napišem nekaj o zvezdniškem obnašanju. Rekli boste WTF?, ampak verjemite, da tisti ki poznajo situacijo dobro vedo komu je ta post namenjen in o kom oziroma o čem bo tekla beseda.
Najprej sem se lotila raziskave zvezdniškega obnašanja. Saj poznate postopek, ko v Google napišeš »behaveour of celebrities« in klikaš vsak zadetek posbaj v želji izveš kaj novega. In ker nisem našla nič uporabnega, sem se odločila, da pogledam malo okoli sebe. Naletela sem na kar nekaj primernih kandidatov oziroma kandidatk, napela možgančke in prišla do zanimivih zaključkov.. Da pa bi imeli še vi kaj od tega sem sklenila, da vas na hitro naučim kako biti zvezda. Upam da mi moška populacija ne zameri, ampak moj mini tečaj je namenjen predvsem ženskam.

KAKO POSTATI ZVEZDA V 5. KORAKIH:

1. Tvoj videz mora biti vedno brezhiben:
Ne moreš biti zvezda če nisi vedo popolno urejena. Kot prava zvezda seveda moraš imeti ljudi ki skrbijo za to, da vedno izgledaš kot iz škatlice. Stvari na katere moraš biti posebej pozorna so: pričeska, make-up, skladnost obleke in čevljev in najpomembnejše, nohti.
2. Bodi zvezda v pravem pomenu besede
Če hočeš biti res prava zvezda, moraš imeti čimbolj nenavadne želje. Izmišljuj si (beri: preseravaj se) kolikor te je volja in pri tem se ne oziraj na druge. Ker si zvezda, morajo drugi ugoditi vsaki tvoji muhi in to ne glede na čas ali situacijo v kateri se znajdeš. Primer: če si v nedeljo, ko so vse trgovine zaprte zaželiš čokoladni sladoled, se mora tvoji želji ugoditi….saj si vendar zvezda. Ne sekiraj se če boš nekoga poslala na drugi konec mesta po sladoled. In če potem tega sladoleda ne poješ več kot za eno žlico, ne imej slabe vesti, saj si vendar zvezda.
3. Druži se s pomembnimi ljudmi.
Ljudje, ki zares štejejo so pomembni, znani ljudje. Druženje z njimi bo dalo drugim vedeti da si pomembna tudi ti. Pozabi na tiste, ki skrbijo za tvojo popularnost in se trudijo okrog tebe. To je njihova dolžnost, saj si vendar zvezda in lahko jim je v čast, da smejo skrbeti za tvojo prepoznavnost in ugled. Nikakor pa jih nikoli ne smeš omeniti, da si jim hvaležna in javno povedati, da imajo zasluge za to da si zvezda… to se preprosto ne spodobi.
4. Imej veliko občudovalcev
Če bodo ljudje pretirano prijazni s teboj se ne čudi. Sploh pa ob tem nimaš kaj razmišljati. Ti si zvezda in to je njihova dolžnost. Naj ti ne bo neprijetno, če se bodo ljudje zelo trudili da bi ti ustregli to je vendar samoumevno, to si zaslužiš saj si zvezda.
5. Ne prenehaj govoriti o sebi.
Zapomni si: najbolj pomembna si ti, tvoji občutki in tvoje potrebe. Tudi če si v veliki skupini, daj vsem jasno vedeti, da si zvezda. Še bolj pomembno pa je da vedno opaziš, kaj drugi delajo narobe in jim to tudi 1000 krat poveš. Ti tako ali tako nimaš napak ker si zvezda. Kadar gre za vzbujanje kakršne koli pozornosti (tudi medijske), se ne šparaj. Pojavi se kjerkoli se bo dalo, naj ljudje vidijo, da si zvezda.



No, to je bil moj mini tečaj. Ker pa ima vsaka medalja dve plati in ker ne moremo biti vsi zvezdice, naj povem še nekaj o sončkih. To so tisti ljudje, ki jim nikoli ni nič težko narediti za druge in ki so vedno pripravljeni pomagati. So ljudje, ki si nikoli ne jemljejo zaslug za karkoli in vedno prisluhnejo. Ta post je namenjen enemu takemu sončku.

Namen tega posta ni trkati na vest zvezdam in njim podobnim, ampak je potolažiti in vsaj malo nasmejati naše sončke, brez katerih zvezdice sploh ne bi bile osvetljene.

Beseda hvala je premalo…..

4 komentarji:

m pravi ...

Se čist strinjam.

Posebaj mi je pa všeč tisto o sončkih. Naj ti povem, da si tudi ti eden izmed njih. Tvoja posebnost pa je, da res nikoli ne mrkneš. ;)

Mija

Nivi pravi ...

Uuu, kot bi opisovala Paris Hilton ;)
Sicer pa se čist strinjam s teboj. Zelo dobro napisano, čestitam :)

Izgubljena pravi ...

Ojla!

Čestitke, tole si pa ful lep napisal. Sem že po prvi točki ugotovila, da jaz nebi mogla bit zvezda, je preveč zahtevo in utrojajoče za druge. Res lepo da si se spolnila na sončke. Marči tudi ti si en iz med njih in okli nas jih je dosti, da nam dajejo enrgijo.

Hvala vsem sončkom!

LP,Metka

Vesna... pravi ...

Draga moja... Tisti, ko se najde med sončki bi potočil, kar kakšno solzico, k je tko lepo, če pa se kdo najde med zvezdico pa naj se malo zamisli...