četrtek, 13. september 2007

Svoboda...ja pa kaj še!!!

Ne vem zakaj, ampak prav zares me je razburila in malo prestrašila novica o nekem internetnem programu Second Life. To je virtualni svet, kjer dejansko lahko spoznavaš nove ljudi, služiš denar, se zabavaš.... delaš vse kot v resničnem svetu. Tudi nekatera podjetja imajo prostor tam. V ta program je prijavljenih skoraj 10.000.000 ljudi po vsem svetu. na tej strani si lahko pogledate reklani video. http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3084952&show_media=16150142article_id=3084952&show_media=16150142
Ne morem si pomagat, da si ne bi predstavljala prizora iz Matrice kjer Keanu Reeves sedi za svojim računalnikom v temni sobi. Joj vem, da boste rekli, da sem dokonca zmešana, ampak takšne stvari se nam dogajajo. Kaj majo ljudje od življenja, če živijo v namišljenem svetu. Meni se zdi že to nedopustno, da veliko preveč časa preživim na msn-ju.

Kakorkoli, strokovnjaki pravijo , da je to naša prihodnost. Do leta 2011, naj bi tak program uporabljalo večino ljudi, ki so povzani s spletom. Jaz pa bi se najraje preselila na en otok in srečno živela pod palmo brez interneta do konca svojih dni.

3 komentarji:

Izgubljena pravi ...

Ojla!

Joj....kam bo šel ta svet...ta tehnologija nas bo čist poneumla...

Jaz bi najraje šla kakšnih par let nazaj, še v čase naših babic...blo je teško življenej, ampak lepše...

Marja z veseljem se ti pridružim na otoku...

LP,Metka

Unknown pravi ...

- new best ringtones download for mobile phone 2017
- best funny ringtones free download for mobile new 2017

Sophie Grace pravi ...

This is really amazing and i can't keep my eyes off it. This is just fabulous. Keep on posting more articles like this in future. This is nice site piknu about instagram.